ALGEMENE VOORWAARDEN

Op deze pagina vindt u de algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van Wendy Panier/Puur feest (hierna: Puur feest) gelegen te 2440 Oosterlo, Kalvariebergstraat 9.

Puur feest met ondernemersnummer BE 0865.331.357 kan u bereiken op volgend e-mailadres: puurfeest@gmail.com

Artikel 1: Algemene bepalingen

 

De e-commerce website van Puur feest biedt haar klanten de mogelijkheid om de producten uit haar webwinkel online aan te kopen. Voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, wordt de tekst van deze algemene voorwaarden aan de consument beschikbaar gesteld.

Artikel 2: Prijs en verzendkosten

 

Alle prijzen zijn in euro's, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.

 

De opgave van prijs slaat uitsluitend op de artikelen zoals het woordelijk wordt omschreven. De bijhorende foto is decoratief bedoeld en kan elementen artikelen bevatten die niet inbegrepen zijn in de prijs.

Verzendingen gebeuren via Bpost  met tracking voor alle pakketjes.

Voor verzending van de producten brengt Puur feest verzendkosten in rekening. 
De hoogte van de verzendkosten bedragen, ongeacht het aantal artikelen, 5.70 euro voor een standaardverzending en 6.70 euro voor een verzekerde verzending.. 
Afhankelijke van het aantal artikelen / volume verzenden wij uw bestelling in een envelop of pakket. Buiten België gelden andere tarieven. 

Artikel 3: Aanbod


Ondanks het feit dat de online catalogus en de e-commerce website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid worden samengesteld, is het toch mogelijk dat de aangeboden informatie onvolledig is, materiële fouten bevat, of niet up-to-date is. 

 

Wanneer u specifieke vragen heeft over bijvoorbeeld maten, kleur, beschikbaarheid, leveringstermijn of leveringswijze, verzoeken wij u vooraf contact op te nemen via het contactformulier of per e-mail naar puurfeest@gmail.com.

Het aanbod geldt steeds zolang de voorraad strekt en kan te allen tijde worden aangepast of ingetrokken door Puur feest. Puur feest kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet beschikbaar zijn van een product. Indien een aanbod een beperkte geldigheidsduur heeft of onder voorwaarden geschiedt, wordt dit nadrukkelijk in het aanbod vermeld.

Artikel 4: Online aankopen

Na een bestelling ontvangt u direct een bevestiging per e-mail met daarin een overzicht van uw bestelling en de totale kosten, inclusief verzendkosten. De leveringstermijn wordt vooraf besproken. Hou er rekening mee dat dit handwerk is en levertermijnen kunnen oplopen. Bestel daarom tijdig bij interesse.

Elke bestelling wordt pas geleverd na betaling. De klant heeft de keuze tussen de volgende betaalwijzen:

  • via overschrijving

  • via bancontact/creditcard

Bij een overschrijving via bankrekening dient de betaling volledig binnen 7 werkdagen na de besteldatum te zijn voldaan Gedurende deze dagen reserveert puur feest de bestelde artikelen voor u. Mocht Puur feest de betaling na afloop van deze termijn niet hebben ontvangen, dan worden de artikelen weer vrijgegeven voor de verkoop. 

Puur feest verzendt een bevestiging per e-mail als uw betaling binnen is. 

Artikel 5: Levering en uitvoering van de overeenkomst

Bestellingen worden behandeld in volgorde van binnenkomst en in volgorde van ontvangst van de factuurbetaling. De verzendtermijn wordt vooraf besproken. Hou er rekening mee dat dit handwerk is en levertermijnen kunnen oplopen. Bestel daarom tijdig bij interesse.

Er volgt per e-mail een bevestiging van verzending. 

Wij hanteren Bpost tarieven.
Bpost bezorgt in de regel binnen 3 werkdagen, mits het afleveradres binnen België is.

Overige bestemmingen zijn bespreekbaar. Neem hiervoor contact op met Puur feest per e-mail.
Mocht het voorkomen dat een artikel tijdelijk niet op voorraad is dan wordt u hier onmiddellijk van op de hoogte gebracht. 


Puur feest is niet aansprakelijk voor overschrijding van de aangegeven levertijden of verlies of beschadiging door Bpost. 

Foutief doorgegeven leveringsadressen zijn de verantwoordelijkheid van de klant en kunnen aanleiding geven tot extra kosten. Vertraging in de levering en/of uitvoering kan nooit aanleiding geven tot boete, schadevergoeding, ontbinding van de overeenkomst of weigering om het product in ontvangst te nemen.

 

Elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve tekortkoming van een artikel of andere tekortkoming bij de levering, moeten door de Klant onverwijld worden gemeld aan Puur feest.

 

Het risico wegens verlies of beschadiging gaat over op de Klant vanaf hij (of een door hem aangewezen derde partij, die niet de vervoerder is) de goederen fysiek in bezit heeft gekregen. Het risico gaat echter al over op de Klant bij levering aan de vervoerder, als de vervoerder van de Klant de opdracht heeft gekregen de goederen te vervoeren en deze keuze niet door Puur feest was geboden.

Artikel 6: Retourneren 


Puur feest doet er alles aan om u een perfect product te leveren. Bent u desondanks niet tevreden met (een deel van) uw bestelling, dan kunt u deze artikelen binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling retourneren. De kosten voor de retourzending komen ten laste van de koper.
Dit is alleen mogelijk indien u hier voorafgaand via e-mail melding van gemaakt heeft aan Puur feest. 
Na ontvangst van de retourzending zal Puur feest uw betaling (exclusief verzendkosten) binnen 14 dagen terugstorten op uw bankrekening. 

Artikelen die op maat van de klant zijn gemaakt​ zullen in geen geval worden teruggenomen.

Indien de klant een (deels) verkeerde bestelling heeft ontvangen zal Puur feest zorg dragen voor het verzenden van de juiste artikelen. 

Artikel 7: Aansprakelijkheid

De inhoud van deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Puur feest kan echter niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is. Puur feest is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op haar website. 


Puur feest is niet verantwoordelijk voor tik-, zet- en drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien zich dit voordoet dan zal de prijs door Puur feest zo spoedig mogelijk worden aangepast. 


Puur feest kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit. 

 

De positie en grootte van een product kan iets afwijken van de afbeelding die op de site wordt weergegeven. Puur feest kan hier niet verantwoordelijk voor worden gesteld. 

Elk gebrek dient binnen 1 maand na vaststelling ervan te worden gemeld. Nadien vervalt elk recht op herstelling of vervanging. Voor artikelen die online werden aangekocht en bij de klant thuis zijn afgeleverd, dient de klant contact op te nemen met Puur feest en het artikel op zijn kosten terug te bezorgen aan Puur feest, Kalvariebergstraat 9 te 2440 Oosterlo.

Artikel 8: Privacy

Door een bestelling te plaatsen via de website van Puur feest, staat de klant uitdrukkelijk toe dat kan worden overgegaan tot de verwerking en het gebruik van zijn persoonsgegevens voor doeleinden zoals de administratie van het klantenbestand, het beheer van de bestellingen, leveringen en facturen, het opvolgen van de solvabiliteit, marketing en reclame. De verwerking voor marketingdoeleinden en de geïndividualiseerde reclame gebeurt enkel indien de klant zich hiertoe uitdrukkelijk akkoord heeft verklaard tijdens het aankoopproces. Puur feest zal de gegevens niet mogen overmaken aan derden. De klant heeft ten allen tijde het recht om zich kosteloos te verzetten tegen de verwerking van de gegevens voor directe marketing doeleinden. 

Puur feest is verantwoordelijk voor de verwerking van deze gegevens.

 

Artikel 9. Vragen / klachten 


Puur feest streeft naar tevreden klanten. Mocht u vragen of klachten hebben over de diensten en/of producten van Puur feest, dan wordt Puur feest daar graag per e-mail van op de hoogte gebracht. 

Artikel 10. Copyright 


Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze webpagina mag worden gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Puur feest.

Artikel 11: Wijziging voorwaarden

Deze Voorwaarden worden aangevuld door andere voorwaarden waar expliciet naar verwezen wordt, en de algemene verkoopsvoorwaarden van Puur feest. Ingeval van tegenstrijdigheid, primeren onderhavige voorwaarden.

Puur feest kan deze voorwaarden steeds zonder nadere kennisgeving wijzigen. Elke aankoop na de wijziging, houdt een aanvaarding in door de klant van deze nieuwe voorwaarden.

  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon

© 2019 Puur feest | België