Puur ik

Wendy Panier

Welkom bij Puur feest!

Verwelkomen jullie binnenkort een kleine wondertje?

Gaan jullie trouwen en levert de decoratie van jullie bruiloft stress op?

Organiseer je een feest en wil je net dat tikkeltje meer?

Wil je als zaakvoerder of organisator je klanten wegwijs maken?

 

Dan ben je hier helemaal op de juiste plek!

Puur feest biedt gepersonaliseerde en handgemaakte houten tekstborden en wegwijzers.

Puur feest kiest niet voor geplakte stickers, maar wel voor handgemaakte en geschilderde tekstborden die volledig zijn aangepast aan jouw smaak, thema of huisstijl. Onze veelzijdigheid bezorgt jou een unieke sfeermaker.

Bij Puur feest maken we authentieke creaties voor elk waardevol moment of je kiest ervoor om ze zelf te maken tijdens een Puur feest DIY workshop

Even voorstellen

Ik ben Wendy, een fijngevoelige creatieveling die geniet van mooie dingen, maar ook een doorzetter die gelooft in ware liefde en houdt van puurheid en engagement. 

Met volle overgave run ik samen met Sven ons nieuw samengesteld gezin. We trouwden op 4 augustus 2018. Een sprookjesachtige dag! Hier is Puur feest onbewust ontstaan. Om alle projecten van ons moodboard zelf te kunnen verwezenlijken volgde ik een vierdelige cursus handlettering waarbij Debbie Lavreys me onderdompelde in de wereld van de handlettering. Sindsdien ga ik elke uitdaging aan om heel persoonlijk te werk te gaan. Onze trouwfoto's met onze eigen creaties lijken zo uit Pinterest te wandelen.

Ik ben van mening dat je nooit te oud bent om je dromen na te jagen. Na intens opzoekwerk en periodes van berusting werd in januari 2019 Puur feest geboren. Om me te onderscheiden van anderen koos ik ervoor om samen te werken met Fusion Mineral Paint. Een verflijn waar ik instant verliefd op werd en die perfect past bij Puur feest. Ze bieden uitzonderlijke kleuren, dekking en duurzaamheid. Door bij hen trainingen te volgen kan ik jullie verrassen met alle trending-technieken.

Ik ben er helemaal klaar voor om jullie droomplaatje waar te maken!

Contact

Heb je een vraag of een leuk idee? Is er iets anders dat je met me wilt delen of heb je interesse in een samenwerking? Op de contactpagina ontdek je onze antwoorden op veelgestelde vragen en kan je een contactformulier terugvinden. Stuur je liever een mailtje? Dat kan naar puurfeest@gmail.com.

Social Media

Instagram @puurfeest_
Facebook @puurfeest

Pinterest nl.pinterest.com/puurfeest/

Vergeet vooral niet om...

  • Puur feest te volgen op sociale media en op de hoogte te blijven van onze nieuwtjes.

Liefs, Wendy

  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon

© 2019 Puur feest | België