VERZENDEN

Wij hanteren binnen België twee tarieven voor verzendkosten (€ 5.70 voor een standaardverzending en 6.70€ voor verzending inclusief verzekering), ongeacht het aantal producten dat je bestelt. Wij versturen je bestelling in een pakket.  Zo kan de koper aan de hand van trackingsgegevens de status van je pakje volgen.

De dag dat wij je bestelling aanbieden bij Bpost, ontvang je van ons een e-mail ter bevestiging van de verzending. Normale verzending bedraagt 3 werkdagen.​

Betalingen met betaalkaarten worden onmiddellijk verwerkt.

Kies je voor overschrijving, dan maak je het factuurbedrag over naar onze bankrekening. Je ontvangt een bestelbevestiging per e-mail met daarin de bankgegevens en het bestelnummer. De goederen worden 7 dagen gereserveerd voor jou en wij verwerken de bestelling onmiddellijk na ontvangst van betaling. 

 

Je kan je bestelling ook zelf ophalen bij Puur feest te Oosterlo na afspraak.

Voor foutief ingevulde adressen of het niet aanwezig zijn bij het afleveren van de bestelling kan Puur feest niet aansprakelijk worden gesteld. Wil je een product retourneren, lees ons retourbeleid.

RETOUR

Puur feest doet er alles aan om u een perfect product te leveren. Bent u desondanks niet tevreden met (een deel van) uw bestelling, dan kunt u deze artikelen binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling retourneren. De kosten voor de retourzending komen ten laste van de koper.
Dit is alleen mogelijk indien u hier voorafgaand via e-mail melding van gemaakt heeft aan Puur feest. 
Na ontvangst van de retourzending zal Puur feest uw betaling (exclusief verzendkosten) binnen 14 dagen terugstorten op uw bankrekening. 

Artikelen die op maat van de klant zijn gemaakt​ zullen in geen geval worden teruggenomen.

Indien de klant een (deels) verkeerde bestelling heeft ontvangen zal Puur feest zorg dragen voor het verzenden van de juiste artikelen. 

LEVERTERMIJN

Bestellingen worden behandeld in volgorde van binnenkomst en in volgorde van ontvangst van de factuurbetaling. De verzendtermijn wordt vooraf besproken. Hou er rekening mee dat dit handwerk is en levertermijnen kunnen oplopen. Bestel daarom tijdig bij interesse. Er volgt per e-mail een bevestiging van verzending. 


Bpost bezorgt in de regel binnen 3 werkdagen, mits het afleveradres binnen België is.

  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon

© 2019 Puur feest | België